Malin Lundskog

Hälsopepp!
Boka 30 eller 60 minuters hälsosam vägledning med Malin
 

Malin Lundskog

Malin Lundskog föreläser om hälsa med inlevelse och ödmjukhet
Och med humor om alla ursäkter att inte hälsa
 

Malin Lundskog

Träna tillsammans för teamet, glädjen och energin!
Malin peppar både irl och på webben

Malin Lundskog

Alla kan springa!
Med Malin som löpcoach blir det flås med en stor dos löparglädje

Senaste blogginläggen

hälsosamma tips till mamma inför morsdag

Hälsosamma tips till mamma inför morsdag - tips du kan använda dig av själv eller skicka vidare till dina barn om du själv är mamma. Äh, tipsen funkar även om det inte är morsdag, eller du mamma ... Här kommer helt enkelt tre hälsosamma tips som kan användas av vem som helst när som helst.

Jag har inte tid! Tips till dig som är upptagen

Jag har inte tid ... Jag skulle så gärna vilja träna, gå på bio, slappa, umgås, sova (fyll på med alldeles valfritt alternativ), men jag har inte tiiid. Du kanske inte har tid med allt, men det du prioriterar finns det tid för. Om du prioriterar det alltså. Ibland tror vi att vi gör det och så skiter det sig ändå. När självsabotören "jag har inte tid" har varit fram och flirtat med oss. Men vet du, tiden kan bli en resurs och inte en bristvara: 

hälsoföretagare - ge mer till fler online

Hälsoföretagare - ge mer till fler online utan att jobba mer. Kanske till och med mindre? Men smartare. Snart är det dags för världspremiären av Extended Freedom Academy för hälsoföretagare. Du vet, sådana som oss som vill inspirera, peppa och lära ut hälsosamma vanor och som helst skulle vilja jobba dygnet runt. Men vet att vi behöver återhämtning, precis som de vi hjälper ... Det här är världens stöttning för sådana som oss!

Mitt mål med Göteborgsvarvet

Mitt mål med Göteborgsvarvet? Jag har flera! Som att ha roligt, heja på publiken, ta några bra foton och kanske livesända och samla highfives? Jag har tillräckligt med resultatinriktade mål i livet och har inte alls något behov av att stressa fram ett tidsmässigt bra (vad det nu är?) resultat på Göteborgsvarvet. Jag vill springa på fest helt enkelt. Folkfest! Men frågorna jag får ...

Våga ta plats! Bli vän med Jante

Sex anledningar att älska lagsport 

Allt eller inget - från sabotage till succé

Avmåstefiera mera! Tre tips som lättar upp:

Nyheter på film

hälsoföretagare - ge mer till fler online

Motion, den enda vanan du behöver?

Plankan, så här kan du variera din träning med plankan

Följ mig på Facebook och Instagram!

 
 

Skicka ett kul meddelande