Mastermind med hälsoprofil - äntligen!

Mastermind med hälsoprofil, online, webbkurs, Hälsa mera, Malin Lundskog

MasterMind med hälsoprofil

Äntligen kör vi mastermind med hälsoprofil! Det här är en efterfrågad mastermindgrupp för dig som vill lyckas skaffa dig goda vanor. Det här är något för dig som vill ha stöttning och förebilder, som vill utmana och utmanas! Och som är redo att faktiskt njuta av livet, familj, vänner, träning och god sömn. I mastermindgruppen får du hjälp att både lyckas missa och att fira framgångar. Det du! Här hittar du mer: Mastermind med hälsoprofil

Inlägget innehåller annonslänk till Bokus och Storytel

Online-MasterMind

Grupperna startar i april alternativt augusti 2018 och pågår i sex månader. I min MasterMind med hälsoprofil ingår mastermindmöten varannan vecka. Dessutom kortare föreläsningar, hotseat, en stängd Facebookgrupp där jag är inne regelbundet och svarar på frågor och boken GLAD FRi STARK. Sist men inte minst: du får fri tillgång till min webb-kurs GLAD FRi STARK - sätta relevanta hälsomål och skapa goda vanor.

Ansökan för att komma med i en av grupperna har öppnat och jag fyller på dem vartefter ansökningarna kommer in. I varje grupp finns plats för max 12 personer. Tillsammans kommer ni i gruppen att stötta varandra i motgång och fira med varandra i medgång. Ni kommer att inspirera och inspireras, motivera och motiveras. Några av mina bästa vänner har jag faktiskt träffat på genom mastermind online. Tänk om du också gör det? Tänk om det är något som verkligen är grejen för dig och dina hälsosamma vanor? 

Jag berättar gärna mer - kontakta mig på mail: malin.l@halsamera.se för ansökan och/eller bokning av samtal. Jag bjuder på en halvtimmes vägledande samtal för att du ska få veta om en mastermind är grejen för dig. 

OBS! Priset just nu ... Läs mer här: Mastermind med hälsoprofil

Men - vad är en MasterMind?

Ursprunget till metoden för personlig utveckling och måluppfyllelse är Napoleon Hill som under 20 år studerade hur framgångsrika människor blev just det - framgångsrika. Hill beskriver det i sin bok Think and grow Rich. Master Mind-grupp är en grupp av två eller flera personer som ägnar sig åt att utbyta idéer, erfarenheter och kunskap för att nå ett specifikt mål. I sin bok Think and Grow Rich beskriver Hill hur två kloka huvuden som slår sig ihop blir mer än en klok plus en klok. Det blir en superklok en. En mästerlig en.

TIPS! Läs Napoleon Hills bok Think and grow Rich Den finns som ljudbok också: Ljudboken Think and Grow Rich

Vaddå hälsoprofil?

I min MasterMind deltar du som vill skaffa goda vanor inom något/flera hälsoområden - det kan handla om allt från att tycka om dig själv och skaffa självförtroende, till att sova gott, äta bra och träna regelbundet. Ja, om allt som har med hälsa att göra helt enkelt.

I min MasterMind träffas vi online varannan vecka. Jag bjuder på en kortare föreläsning och vi kör hotseat där du som vill får hjälp att lösa just dina frustrationer.

Dessutom ingår min webbkurs GLAD FRi STARK samt boken med samma namn. 
mastermind med hälsoprofil, Glad fri stark, Malin Lundskog, författare

 

Du hittar mer om möjligheten att delta i min MasterMind här: Mastermind - mer information

Vill du veta mer? Maila malin.l@halsamera.se så berättar jag hjärna. Ööö ... menar gärna :-) 

Comments

Permalink

vad spännande! Ingick mastermind i ledarskapskurserna? 

Stort tack för delning!

//Malin

Add new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.

Restricted HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.

En bok som varje framgångsrik ledare vill och behöver läsa. Köp boken!

Ljudböcker! Jag gillar ljudböcker och tycker att Storytel gör rätt! Testa!

Matkassar är en genial uppfinning, särskilt Årstidernas i trälåda. Testa!

Glad fri stark, författare, bok om hälsa

 

Beställ GLAD FRi STARK! Boken om hälsa du inte ska läsa, utan göra ...