Samarbete för er pr och marknadsföring

Samarbete för er pr och marknadsföring?

Det är en jättebra idé om ni, som jag, tror på hållbara människor och hållbar hälsa som bygger på glädje och magkänsla. Att använda mig och mina kanaler i ett samarbete för er pr och marknadsföring är långt mer kostnadseffektivt än annonsering och ökar dessutom er trovärdighet eftersom 92% av alla konsumenter litar mer på rekommendationer av en tjänst eller produkt än på företaget som säljer den.

Jag smyger inte med att ett inlägg är sponsrat eller betalt och jag gör inte heller inlägg som jag inte kan stå för och som inte rimmar med mina värderingar om hälsa som en långsiktig och naturlig del i ett hållbart liv. Dessutom köper jag varken följare, likes eller kommentarer i någon form. 

Väljer vi varandra noggrant skapar vi en schysst förutsättning för ett schysst samarbete för er pr och marknadsföring - visst låter det bra?

 

Jag smyger inte
klicka på bilden för mer information om marknadsföringslagen och vikten av att visa vad som är reklam. Initiativet #jagsmygerinte kommer från Influencers of Sweden som jag är medlem i, där vi tillsammans jobbar för en bloggbransch som följer marknadsföringslagen och som sätter trovärdighet och integritet högst.

Tillsammans med mig får ni: 
- sponsrade inlägg
- artiklar skrivna
- del i kampanj i sociala medier
- SEO-anpassade inlägg
- unika bilder, tagna och redigerade av mig
- hälsoexpert-tips i era kanaler
- tjänster och/eller produkter testade
- eventsamarbeten
- ett gott snack! 

Därför vill ni synas tillsammans med mig:

Hälsamera-bloggen: 2750+ sidvisningar/månad, antal och tid/visning fördubblat Q4-17
På bloggen inspirerar jag läsarna till hållbar hälsa utan quickfixar, men med kunskap, humor och positiva toner. Jag bjuder på hälsosam pepp med glädje, frihet och styrka för både soffpotatisar och prestationsprinsessor. Dagliga inlägg med tankar och tips kring mental och fysisk träning, gott samvete och hälsosamma vanor. Bloggen har funnits sedan 2014 utan att vara jätteaktiv, men sedan sommaren 2017 med dagliga inlägg som strategi för synlighet och tillit.

Instagram: 1200+ följare, stadigt växande antal, 74 % kvinnor, flest i åldern 35-44.
Mina dagliga poster handlar om inspiration och peptalk med fokus på mindset, mental träning och ut-och-njut-träning, främst i form av löpning. Min mest aktiva kanal som också växer snabbast. 

Facebook: 1000+ följare, växer varje månad, 84 % kvinnor. 
På Facebook länkar jag till både egna och andras artiklar samt ny forskning, inlägg flera gånger i veckan och är tight med min Facebookgrupp Glad Fri Stark

samarbete för er pr och marknadsföring, Malin Lundskog utsikt pr marknadsföring influencer

Det handlar inte bara om vad ni får, utan vem ...
Jag som driver Hälsa mera heter Malin Lundskog och jag skriver, springer och pratar hållbar, härlig hälsa i sociala medier, under löpcoachning och föreläsningar. Jag är författare till bland annat Hälsan i fokus och GLAD FRi STARK och har även uppdrag som kommunikationsstrateg. 

En magisterexamen i Medie- och kommunikationsvetenskap, en sistaplats i Göteborgsvarvet, blandad kompott av uppdrag på reklambyrå, en informatörstjänst som ledde in i väggen, två nästan vuxna söner, en man och en näst intill besatthet av Bruce Springsteen tillsammans med naturen och havet gör mig till den jag är idag: en passionerad kommunikativ hälsokreatör! 

Mer om mig hittar du här: Hälsa mera - storyn bakom

Pressutskick
Bloggläsare uppskattar recensioner av produkter och tjänster och jag tar självklart gärna emot utskick för att testa, men lovar inte att skriva om det ni skickar (då blir det samarbete enligt ovan)

Du hittar mig: 

här på bloggen

på Instagram 

på Facebook

på mail: heja@halsamera.se

på telefon: 0707545624

Kul om du hör av dig för att prata mer om samarbete för er pr och marknadsföring. Ännu roligare är det om vi får till ett bra och lönsamt samarbete för alla: era kunder, mina följare, er och mig. 

Heja på!
//Malin
samarbete för er pr och marknadsföring, Malin Lundskog influencer pr marknadsföring

 

samarbete för er pr och marknadsföring, medie-kit, Malin Lundskog, influencer, Hälsa mera

Vill du ha bilden om samarbete för er pr och marknadsföring som pdf? Säg till!

 

 

Matkassar är en genial uppfinning, särskilt Årstidernas i trälåda. Testa!

En hel bok fullknôkad med löparglädje. Köp boken!

Glad fri stark, författare, bok om hälsa

 

Beställ GLAD FRi STARK! Boken om hälsa du inte ska läsa, utan göra ... 

Det snällaste du kan göra för en författare: köp hennes bok!