Malin Lundskog_talare

Malin Lundskog föreläser om hälsa
med inlevelse och ödmjukhet.
Och med humor om alla ursäkter att inte hälsa.
Boka en föreläsning och/eller workshop

Malin Lundskog

Träna tillsammans för teamet, glädjen och energin! Malin peppar både irl och på webben

Malin Lundskog

Alla kan springa! Med Malin som löpcoach blir det flås med en stor dos löparglädje.

Malin books

Malin peppar och inspirerar genom att skriva
2 december 2017 kommer boken
Glad Fri Stark!

Hälsopepp med Malin Lundskog

Hälsopepp!
Boka 30 eller 60 minuters hälsosam vägledning med Malin,
mer info hittar du under fliken Träning   

Senaste blogginläggen

Jag springer för Musikhjälpen

Idag kör det igång: Musikhjälpen. Gillar hela grejen med Musikhjälpen: Engagemanget, generositeten, det viktiga, det fina, musiken, gemenskapen. Och löpningen. Jo, den hänger ihop med Musikhjälpen. I alla fall om en är en Lonesome Runner ...

Tillsammans för hälsans skull. Mina fem bästa tips på umgänge!

Det är inte bara för att det är kul som umgänge är viktigt. Det är ta mig tusan livsviktigt att umgås med folk. Umgänge slår gröna smoothies och tuffa träningsprogram alla dagar iv veckan. Att vara tillsammans, bli sedd, se, kramas och hänga - det är tidernas hälsokur det. 

löp-intervaller - mitt val idag blev 70/20-intervaller

Lördag är oftast stora löparedagen för mig. Möjligtvis följt av lögning, men ... löpning vinner över det mesta annat. Jag springer oftast mina längsta rundor på just lördagar, men idag var inte oftast. Idag var en annan dag. Som gjord för 70/20-intervaller! 

GLAD FRi STARK - föreläsning på Mölndals Stadsbibliotek

På torsdag kommer jag till Mölndals Stadsbibliotek och inspirerar till glädje, frihet och styrka. Biblioteket öppnar sina nya portar och jag hälsar på med min föreläsning om hur du skaffar dig ett hälsosamt och hållbart liv med glädje, frihet och styrka, sänkta axlar och gott samvete. Du är välkommen!

Umgås - det förbättrar hälsan!

Tankar dagen efter en bokrelease ...

TACKSAMHET - träningstips för en hälsosam känsla

Klä dig rätt för löpning - det finns inget dåligt väder ...

Ljudböcker! Jag gillar ljudböcker och tycker att Storytel gör rätt som har ett abonnemang, är lättnavigerat och erbjuder val mellan att läsa och lyssna. Testa två veckor gratis (lyssna gärna på SYND - de sju dödssynderna tolkade av Malin Lundskog)

Matkassar är en genial uppfinning, särskilt Årstidernas som kommer i trälåda. Årstidernas matkasse är säsongsbetonad, ekologisk och rik på näring. Jag som inte tycker om att laga mat, tycker om att laga mat från Årstiderna. Känns riktigt. Viktigt. Testa vetja!

Det snällaste du kan göra för en författare: köp hennes bok! Läs boken. Och rekommendera den! Jag rekommenderar ett besök på Bokus för ditt nästa köp av bok, för visst är det bekvämt att handla på nätet. Blir mer tid över till att läsa.//Malin, författare och hälsokreatör.

Hälsokreatörerna Malin Lundskog och Malin Odéhn har skrivit boken som varje framgångsrik ledare vill och behöver läsa. De vänder ut och in på det populära friskvårdsbidraget och levererar hälsosamma sanningar, mängder av tips och lär ledare att ha hälsan i fokus.

Nyheter på film

Black Friday - för Musikhjälpen, barnens och löparglädjens skull!

Träna lågpulslöpning för att öka farten

Dags att skaffa fler anledningar att dansa, leva livet och göra skillnad!

Följ mig på Facebook och Instagram!

 
 

Skicka ett kul meddelande