Gott snack om Malin

Jomenvisst, det här är så kul att jag inte kan låta bli att berätta om det! Jag har pratat med tre sköna kvinnor om min webbkurs GladFriStark och i filmen får du veta vad de säger om mig som kursledare. 

Snart återkommer jag med vad de säger om innehållet i kursen också, men blev ju alldeles glad av de här kommentarerna och hoppas på att delad glädje är dubbel glädje! 

Du vet väl att du kan påbörja kursen precis när du vill och precis var du vill? Det är ju det som är finessen med en webbkurs, den funkar i hängmattan, ombord på båten eller under en regntung gran (sålänge det finns internet alltså...). Du läser/lyssnar/tittar på innehållet när och var du vill och du har sex veckor på dig att skaffa nya vanor. Kanske en perfekt semesterpresent till dig själv, så att du kliver in i hösten med sänkta axlar, energi och tillit. Det här är beach2017 - på riktigt. 

Har du frågor om kursen är du självklart välkommen att höra av dig. Du vet var jag finns!

Go dag till dig! 

Ses snart,
Malin

PS. Mamma - jag vet att du säger att skryt luktar illa, men det här är inte skryt. Det är helt osponsrad feedback Och dessutom har jag gett Jante på båten för länge sen!

Lägg till ny kommentar

Innehållet i detta fält är privat och kommer inte att visas offentligt.

Begränsad HTML

  • Tillåtna HTML-taggar: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Rader och stycken bryts automatiskt.
  • Webbadresser och e-postadresser görs automatiskt om till länkar.